Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens efterlängtade bostadsprojekt i natursköna Björkhagen – 10 oktober    2024-10-01, kl 07:00

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens efterlängtade bostadsprojekt i natursköna Björkhagen – 10 oktober

Den 10 oktober bjuder Riksbyggen in till det första spadtaget för det nya bostadsprojektet Brf Björkstigen i Björkhagen. Detta markerar starten för det första större bostadsbygget i området på länge. Inför säljstarten i februari hade över 2 000 personer anmält sitt intresse till Riksbyggen och nu när hälften av lägenheterna är sålda kan byggnationen komma igång.

Brf Björkstigen, inspirerad av områdets karaktäristiska 50-talsarkitektur, ligger nära Nackareservatet och omfattar 43 lägenheter med storlekar från 1 till 5 rum och kök. Hälften av lägenheterna har redan sålts, vilket speglar det stora intresset för att bo i området där närhet till både natur och stad är en stark dragningskraft tillsammans med det faktum att vi bygger större lägenheter, vilket saknas i området idag. Många av köparna är redan boende i Björkhagen men söker större, mer funktionellt boende.

Media är varmt välkomna att närvara vid det symboliska första spadtaget torsdagen den 10 oktober kl. 11 i korsningen Malmövägen/Ystadsvägen i Björkhagen. Under evenemanget kommer lättare förtäring att serveras. Anmälan skickas till mira.lindahl@riksbyggen.se

Det kommer att finnas utmärkta möjligheter för både fotografering och intervjuer under det symboliska spadtaget. Media har chans att fånga stämningen när Riksbyggens vd Johanna Frelin och andra nyckelpersoner från projektet tillsammans med bostadsköpare tar första steget mot det nya bostadsprojektet.

För mer information:
Veronica Persson Merlenius, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm
veronica.perssonmerlenius@riksbyggen.se, 08 - 553 635 32

Bilder